L Ä S A R H Y L L A N. Susanne har skickat bilder på sina bokhyllor samt tipsat om härlig vårläsning – "Eat, Pray, Love av Elizabeth Gilbert, ett måste för varje kvinna som varit med om ett bittert uppbrott från den andra hälften och som påbörjat en ny outforskad resa till ett nytt liv."

Vill du också dela med dig av din smarta bokförvaring, hemliga bokgömma eller helt ordinära bokhylla – Owlit gillar allt! Skicka ett mail med bild och ditt bästa boktips till owlitblogg@gmail.com.
Dela
_____________________________________________________________________________________

1 kommentar:

  1. Ser att den första bokhyllan är sorterad efter färg. Det bara slog mig att det hade varit intressant att se om man kan finna något som är gemensamt för exempelvis röda böcker, eller vita – genre, författarens kön, eller ngt dylikt. Svarta böcker känns ju spontant som något åt kriminal/deckar hållet. Rosa känns chick-lit. Men de övriga färgerna. För övrigt kanske jag bara slänger ur mig förutfattade meningar gällande svart och rosa. Jag har ju aldrig fört statistik över det direkt. Någon som känner sig manad att utreda saken närmre?

    SvaraRadera