U P P Å T V Ä G G A R N A. Vill du klä dina väggar med litteratur men saknar tillräckligt många böcker för att göra det? Misströsta icke - hjälpen är nära! De här tjusiga tapeterna föreställer bokhyllor i olika varianter så välj din favorit och passande vägg och klistra på :)

Från vänster:
1.Genuine Fake Bookshelf
Fin tapet som verkligen ser ut som en, enda bokhylla. Tapetseras med fördel på en fristående träskiva som sedan kan flyttas runt i lägenheten/villan efter behag.
2. ExLibris
Enkel tapet som verkligen kan förändra ett helt rum. Utan onödiga krusiduller utan bara gamla hederliga böcker.
3. Shelf Life
Den här tapeten innehåller det mesta som kan behövas i en bokhylla - lampor, konstföremål, små minnessaker, penslar och så självklart böcker.
4. Tapet från Frankenstein Stockholm
En rolig tematapet från ett svenskt företag. Föreställer den klassiska Billybokhyllan innehållandes såväl böcker som en ekorre och en egen assistent.

__Frida

Dela Pusha

_____________________________________________________________________________________

2 kommentarer:

  1. Jag har sett någon variant förut. På bild ser det alltid urläckert ut, men jag undrar hur känslan är "live" i rummet....lite litterärt avslagen?....

    SvaraRadera
  2. I en bokaffär på Karlavägen i Stockholm har de tapeten ExLibris men i gråskala. Det är riktigt tjusigt men den är också aningen enklare än de andra.

    _f

    SvaraRadera