D I N A & M I N A. Ingen har väl missat att en ny bokhandel poppat upp på Mariaberget, närmare bestämt på Tavastgatan 16. Det är biografibokhandeln Dina&Mina Böcker som smygöppnade i september och sedan dess har hyllorna fyllts på med svenska och engelska biografier i pocket och inbundet. En spännande nisch måste jag säga och vi får önska dem allt gott. Lyckos oss stockholmare som äntligen äntligen fått ett bokcafé. På Mina&Dina kan du ta en kopp kaffe och bläddra i böcker och fyra gånger om året håller de även läsecirklar för bokhandelns medlemmar. Inte att förglömma så håller de öppet till 22 sista torsdagen i varje månad för ett litterärt evanemang.

_Ellen
Dela
_____________________________________________________________________________________

2 kommentarer:

  1. Bokaffär med café (inte Waynes) - vad härligt! Läsecirklar och litterära evangemang! Vilken pärla. Synd jag inte gillar biografier... men en kaffe kan man väl alltid ta.

    SvaraRadera
  2. bara det att fika bland böcker lockar, och waynes lyckas som sagt inte med rätt stämning. kanske ändrar du din inställning till biografier till slut. den ena kan väl omöjligt vara den andra ej lik ...

    god jul!
    _e

    SvaraRadera