K A T T. Man ser det på dem när de tar sats, med siktet noga inställt att klo in sig på det högsta hyllplanet. Man vet även att det bara är ett ögonblick ifrån att alla böckerna ligger på golvet i en röra och en en nöjd katt häver sig upp för att ta plats bakom böckerna. För oss kattälskare finns här en hylla som är 100% kattvänlig – med egen trapp som tillåter katten att ta sig högst upp på hyllan utan några onödiga bokregn. Tack Corentin Dombrecht för det!

_Ellen
_____________________________________________________________________________________

2 kommentarer:

  1. Vi som är ute i bokträsket och kanske inte lika inbitna på böcker som ni två bokmalar ;) undrar spontant och ni kanske inte då och då kunde berätta vilka böcker ni tycker om mest om olika kända författare? eller överhuvudtaget böcker som verkligen betytt mycket för er. Har ni tex även läst gamla klassiker av tex Orwell, George, Dostojevskij, Fjodor, Tolstoj, Leo vad tycker ni om alla klassiker som Harry Potter, Sagan om ringen trilogi böckerna för att inte glömma svenska författarklassiker som August Strindberg, Jan Guillou osv. Vilka är era favroiter från just dom författarna? Vad ska man INTE missa att läsa? lite mer sånt :) Var början man liksom närm an efter en längre paus vill hitta tillbaka <3

    SvaraRadera
  2. tack för en inspirerande kommentar. ska fila på inlägg mer av den karaktären. faktiskt har vi just haft idéen att uppmärksamma författare som betytt mycket för just oss men som inte alltid fått sin rättmätiga uppmärksamhet. det är just sådana kommentarer som din som motiverar en till att ta sig ur slentrian och komma på nya inlägg.

    _e

    SvaraRadera