OWLIT FANTASTIQUE. I dag är det äntligen äntligen premiär för en helt ny och fantastisk litteraturblogg!

Vi insåg för ett tag sedan att det i vårt tycke saknades en litteraturblogg som både vara estetisk och innehållsmässigt tilltalande – däri växte idéen om Owlit.

Vi gick på varsitt håll, någonstans i utkanten av bokbranschen och funderade lätt kring hur vi skulle kunna föra ett samtal om litteratur och bokestetik. Vi ville båda syssla med det vi tycker är roligt och även skapa något som bevisar vårt engagemang för branschen. Många diskussioner och vinglas senare hade vi silat fram tillräckligt många fenomenala idéer för att Owlit skulle gå från tanke till verklighet.

Vi tänker ta vara på bokens alla aspekter från dess innehåll till platsen i hemmet, där bl a modebloggens Dagens outfit har blivit Dagens Bokspaning. Ytterligare inslag återstår att avslöjas senare...

Vi vill redan nu tacka alla som agerat bollplank och kommit med goda tips och konstruktiv kritik. Owlit finns till för sina läsare och vi hoppas bloggen ska fungera som ett forum för alla med intresse för litteraturen. Så kommentera, tipsa och debattera mer än gärna!

Varmt välkomna till Owlit!

__Frida & Ellen

Bild: "le hibou" Picasso/allposters.com

____________________________________________________________________________________

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar