Det blir tunnare och tunnare på evenemangssidan, och att gå ut med en bok i solen känns som ett dåligt tips med tanke på vädret...

Måndag
-
Tisdag
-
Serie-workshop. Under två dagar får du rita serier med Hanna Petersson som är serietecknare och illustratör. Hon är verksam i Göteborg och medlem i kreativa/serie-kollektiven Världens Ende och Polly Darton. Här lär du dig det viktigaste med tecknade serier, nämligen berättandet. Du jobbar med manus, text och bilder. Frölunda Kulturhus, Valthornsgatan i Västra Frölunda, kl. 11-14.00 (obs! För dig som är över 10 år. Tag med egen matsäck. Sista dag för anmälan 10 juni.)

Onsdag
-
Res i litteraturen: Kairo. Sommarläsecirklar på Sture bibliotek Välkommen till våra sommarläsecirklar! Vi träffas i en liten grupp och delar våra intryck av en bok vi alla läst, med två bibliotekarier som samtalsledare. Sture bibliotek i Stockholm, kl. 18.30-20.30 (obs! Anmälan sker separat till varje cirkelträff, antingen på biblioteket eller via telefon. Samling sker vid Sture bibliotek 18.30. Vid vackert väder tar vi med en kaffekorg till Humlegården, är vädret sämre stannar vi i biblioteket.)

Torsdag
-

Fredag
-

Lördag
-

Söndag
-
Sommarsamtal. Författaren Kerstin Ekman talar om Heliga rum och Vårt behov av tystnad. Lövstabruk i Tierp, kl. 13.00

Dela

_____________________________________________________________________________________

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar