OWLIT är ju som ni säkert vet vid det här laget, väldigt förtjusta och fascinerade över alla de sätt som vi väljer att förvara och förevisa våra böcker på. Vissa staplar, andra ställer bara in böckerna i bokhyllan där det finns plats, vissa inreder med sina och andra läser för att sedan slänga eller ge bort. Om du behöver lite inspiration för bokförvaring kan vi tipsa om en ypperlig sida! Här finns 20 nya och innovativa bokhyllor, dels för dig som inte vill ha för många böcker framme men också till dig som har så många att du snart inte vet vart du ska göra av dem alla (och som inte har ett helt extrarum att omvandla till ett bibliotek). Fridas favorit är helt klart den där en trappa gjorts om till en bokhylla (den som är längst ned till vänster i bilden ovan).
Vilken hylla skulle du helst vilja ta hem?

Dela
____________________________________________________________________________________

3 kommentarer:

 1. Boktrappan är också min favorit!!! Jag älskar att äga, läsa och läsa om mina gamla böcker... och har svårt att låta bli att köpa nya. En källa till konflikt i familjen - där vi inte haft en ordentlig bokhylla på många år. När min frustration över min bokskatt som låg i flyttkartonger blev för stor körde jag dem trotsigt till lantstället, ockuperade ett rum och inhandlade trista Billyhyllor. Jag drömmer fortfarande om en återförening här hemma.

  SvaraRadera
 2. Boktrappan kanske kan vara en bra kompromiss? Du får plats med alla älskade böcker och din man kan inte klaga över att de tar onödig plats :) Hemma diskuterar/argumenterar vi mest om vilket system vi ska ha, jag har färgkoordinerat min(vår) bokhylla till min sambos stora frustration. Han vill hellre ha i bokstavsordning, hemska tanke! Jag vägrar envist eftersom mina böcker än så länge är i majoritet...
  Skick gärna en bild på din nuvarande förvaring så lägger vi upp den på bloggen :)

  __F

  SvaraRadera
 3. Kul att se boktrappan här hos er.
  Jag såg den första gången i http://theblogonthebookshelf.blogspot.com - en stadig källa till många "oooh" och "ahhh" för min del.

  Vidare kan jag å de varmaste rekommendera nyfunna
  http://bookshelves.tumblr.com för ytterligare våta och bokliga utsvävningar.

  SvaraRadera